main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco
german
english
france
italy
sweden
Spain
netherlands

ACCOMODATIE - INTRODUCTIE

Residencia: suecia
Voor wie een intensieve cursus Spaans op locatie volgt, is passende huisvesting van groot belang.
AMAUTA biedt daarom op dit moment maar liefst drie verschillende soorten accommodatie in Cusco: verblijf bij locale gastgezinnen ('normaal' en 'plus'), onze eigen Studentenhuizen, waarvan het eerste direct in het schoolgebouw gelegen is, en het tweede vlak tegenover te school, en als laatste de Studentenflats, gelegen in het centrum van Cusco, op loopafstand van AMAUTA.
Het is mogelijk om als student je eigen huisvesting te regelen en alleen deel te nemen aan het lesprogramma. Wij raden je echter ten zeerste aan om een compleet pakket inclusief accommodatie te boeken, omdat je hiermee het meest uit het lesprogramma haalt. De ervaring in huis te wonen bij een Peruaans gastgezin, of om samen met andere studenten een van de schoolaccommodaties te delen, zorgen voor aanzienlijk meer mogelijkheden om de taal te oefenen, waardoor je Spaans met sprongen vooruit zal gaan.

Gastgzin

GASTGEZIN (STANDAARD)
De mogelijkheid om bij een lokaal gastgezin te verblijven, is speciaal ontwikkeld voor die studenten die open staan voor een complete, culturele ervaring, en die niet alleen de Spaanse taal willen leren, maar ook het dagelijkse leven in Peru, via de ervaringen en gewoontes van een Peruaanse familie. onze school selecteert haar gastgezinnen met veel zorg en zij worden nauwkeurig begeleid.

De meeste gezinnen wonen op ongeveer 20-30 minuten loopafstand van de school. De student krijgt altijd een 1-persoonskamer en deelt de overige faciliteiten met het gezin. De gezinnen bieden twee maaltijden per dag. Met speciale eetwensen of diëten, wordt rekening gehouden.
GASTGEZIN PLUS (EXTRA)
Op dit moment zijn er gastgezinnen in twee categorieën: standaard en plus. Het Plus Pakket biedt de studenten iets meer comfort: een grotere kamer en/of huis, meer keus bij het eten, een tuin of patio. Het Plus Pakket is vooral geschikt voor studenten buiten het drukke stadscentrum willen wonen. Bij het Plus Pakket is de wasservice inbegrepen.

ONZE SCHOOL STUDENTENHUIS

Residencia: Cusco Door middel van de Studentenhuizen biedt AMAUTA accommodatie aan studenten die het leuk vinden om mensen uit alle delen van de wereld te leren kennen, en tegelijkertijd de mogelijkheid om midden in het centrum van Cusco te wonen. Onze Studentenhuizen zijn gelegen op 5 minuten loopafstand van het centrale 'Plaza de Armas'. Bij verblijf in een Studentenhuis zijn ontbijt en lunch inbegrepen. Een van de studentenhuizen bevindt zich direct in het schoolgebouw aan de Calle Suecia.
Residencia: Cusco Hier zijn in totaal 18 kamers met gemeenschappelijke badkamers, een gemeenschappelijke keuken en woonkamer, en een groot, zonnig terras met een spectaculair uitzicht over Cusco. Ons andere studentenhuis ligt vlak tegenover de school. Dit huis heeft 8 kamers, waarvan de meeste een eigen toilet hebben, twee gemeenschappelijke ruimtes (een hal en een woonkamer) met een prachtig uitzicht over de stad, een balkon en een kleine 'patio'.

STUDENT FLATS

Residencia: Cusco Voor wie van plan is gedurende een langere periode in Cusco te blijven en graag zelfstandig wil wonen, en daarbij deel wil nemen aan dagelijkse activiteiten zoals zelf koken en boodschappen doen op de kleurrijke Peruaanse markten, biedt onze school de aantrekkelijke mogelijkheid om te wonen in een onafhankelijk studentenappartement.

Alle appartementen zijn gelegen in de luxere wijken van Cusco op 20 - 30 minuten afstand van het centrum van de stad, en bieden studenten optimale veiligheid en comfort in de vorm van een volledig uitgeruste keuken  en een gemeubileerde woonkamer en slaapkamers. In elk appartement wonen maximaal 3 tot 6 studenten.

Residencia: Cusco
Onze school zorgt ervoor dat de gemeenschappelijke ruimtes eenmaal per week worden schoongemaakt, en dat de bedden worden verschoond. Alle studenten dienen hun eigen handdoeken en andere toiletartikelen mee te nemen.
Residencia: Cusco
De mogelijkheid om in de studentenappartementen van onze school te verblijven staat alleen open voor  studenten die van plan zijn om minimaal tien weken in Cusco te blijven (voor studie of vrijwilligerswerk of een combinatie van beide), en biedt de gelegenheid om in Peru te wonen op een onafhankelijke manier in een luxueuze omgeving.ONZE SCHOOL MAALTIJDENPLAN
Onze school biedt tevens een pakket aan waarbij studenten de mogelijkheid hebben om zelfstandig te wonen in een appartement van de school of in een hotel, met inbegrip van maaltijden. Deze maaltijden kunnen genuttigd worden bij een Peruaans gastgezin of in een locaal restaurant. Dit is een ideale mogelijkheid voor studenten die maximaal gebruik willen maken van hun mogelijkheden om Spaans te leren en die meer willen weten over de Peruaanse cultuur.

Je kunt je spreekvaardigheid oefenen terwijl je bij een familie thuis aan tafel zit, of een voordelig pakket van maaltijden kopen en in het restaurant andere reizigers ontmoeten, terwijl je toch zelfstandig woont in een luxe hostal of appartement.

Opties Buiten Cusco

De Spaanse taal programma's van onze school, worden op drie locaties georganiseerd: in de stad Cusco, in het dorpje Urubamba (in de Heilige Vallei van de Inca's) en in het Regenwoud Tambopata (vaste vertrekdata).

Voor een gedetailleerde beschrijving van deze programma's buiten Cusco en de accommodatie opties aldaar, verwijzen wij u naar de sectie "Spaans In Het Regenwoud" en "Spaans In De Heilige Vallei".
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: