main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco
german
english
france
italy
sweden
Spain
netherlands

EXCURSIES EN VRIJE TIJD - INTRODUCTIE

danza: Cusco
Een dynamisch, interessant en aangenaam vrije-tijds programma, dat een goede aanvulling is op de taalcursus, maakt deel uit van alle Spaanse lesprogramma's van AMAUTA. De activiteiten zijn erop gericht het Spaans in een relaxte sfeer te oefenen, de studenten met elkaar in contact te brengen en tegelijkertijd hun kennis van de Peruaanse cultuur te vergroten.

Culturele Workshops

AMAUTA organiseert de volgende culturele workshops met lokale docenten, die in de vorm van losse uren geboekt kunnen worden, door de week of in het weekend. Een goede mogelijkheid om over de echte Peruaanse folklore te leren en je Spaans in de praktijk te brengen!

Peruaanse Muziek

Residencia: Cusco In deze workshop kun je het instrument van je keuze leren bespelen: gitaar, charango (Peruaanse gitaar), zampoña (panfluit) en/of quena (fluit).

Het is niet noodzakelijk al een instrument te bespelen, of noten te kunnen lezen.

In kort tijd, zult u de bekende Andeswijsjes zelf spelen! Een "must" voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Peruaanse folklore

Peruaanse Kooklessen

Cusco: food
Voor hen die meer willen leren over de traditionele Peruaanse cuisine.


Er is een gratis kookles inbegrepen in het programma, maar er is zo veel meer! Leer over de eindeloze variaties "papas" (aardappelen),


over het gebruik van de lokale graansoort "quinoa" en over het traditionele gebruik van inheemse kruiden en planten.

Peruaanse Dans

Traditionele dans maakt een belangrijk onderdeel uit van de oorspronkelijke Peruaanse folklore. Probeer salsa en cumbia, maar ook de typische " huayno", de wals, het "carnaval Cusqueno", " huaylas", " la diablada"…… Doen!

Pottery

Cusco: food In samenwerking met een lokaal instituut, organiseert AMAUTA workshops pottenbakken. Minimale deelname is 10 uur. Er wordt aandacht besteed aan diverse technieken en aan traditionele Inca figuren.


Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: