main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco
german
english
france
italy
sweden
Spain
netherlands

SPAANS met het AMAUTA FAMILIE PROGRAMMA

spanish: family
Steeds meer families komen naar Peru om deel te nemen aan de Spaanse taalprogramma’s. AMAUTA is dan ook trots op haar AMAUTA Familie Programma kunnen, dat meer diensten, flexibele programma’s en een interesante familie- korting biedt. Terwijl de ouders deelnemen in het Spaanse taalprogramma zorgt AMAUTA voor de kinderen!

Voor kinderen van 12 tot 16 jaar bieden we individuele Spaanse taallessen special gericht op jongeren en pubers waarbij diverse activiteiten zijn inbegrepen.

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar hebben we ons kinderprogramma waarbij tekenen, schilderen, kleien, tv/video kijken en diverse uitstapjes (in het Spaans en Engels) onderdeel van de Spaanse lessen zijn.

De docentendie in ons jongeren- en kinder programma werken spreken allemaal Engels. Desalniettemin zullen we zo veel mogelijk Spaans proberen te spreken met de studenten.

Voor kinderen onder de 6 jaar regelt AMAUTA desgewenst een oppas. Deze oppas kan op de kinderen passen in uw accommodatie of op school. Ook bestaat de mogelijkheid voor deze kinderen om mee te draaien op een locale kleuterschool; wij raden u aan dit ruim van te voren aan te vragen.

Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: