main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco
german
english
france
italy
sweden
Spain
netherlands

SPAANS IN HET TAMBOPATA REGENWOUD - INTRODUCTIE

Manu: amauta
Onze Spanish School komt elk jaar met nieuwe en verfrissende mogelijkheden om het leren van de Spaanse taal te combineren met het reizen door diverse delen van Peru. Het nieuwste programma, Spaans in het Regenwoud, biedt de unieke mogelijkheid een Spaanse cursus in de magische sfeer van de Peruaanse Amazone, in het Tambopata Nationale Park, te volgen.

Tambopata Nationaal Park

Manu: Campo Tambopata is international bekendals één van de meest bio-diverse gebieden op aarde. Het is een groene paradijs die vooral bekend staat om zijn apen, reuze rivierotters, zwarte Kaaimannen, capibaras, tapirs en honderden vogelsoorten. Het Tambopata Reservaat is ook bekend om zijn grote wildlife spektakel. 's Werelds grootste mineraal klei lick is hier te vinden waar honderden papegaaien, Ara's en parkieten dagelijks samenkomen om de klei te likken. Ontdek deze wonderbaarlijke wereld met ons en leer ook van de inheemse volkeren die in kleine gemeenten langs de Tambopatarivier wonen.

Cursus Spaans

Groepslessen worden aangeboden in combinative met excursies in de jungle met een ervaren gids. Gedeeltes van de conversatielessen zullen aangepast worden aan de omgeving en het bestuderen van de ecologie van het prachtige regenwoud van Tambopata. AMAUTA docenten uit Cusco zullen de studenten gedurende hun hele reis vergezellen.

Accommodatie

Manu: Campo
Accommodation in Tambopata Onze lodge is ongeveer één uur durende bootrit verwijderd van Puerto Maldonado en het is gelegen in de prachtige regenwoud langs de Tambopata rivier. Er zijn 24 tuime bungalows me panoramisch uitzicht en prive badkamers. De lodge is in een mooie omgeving en er is een grote gemeenschappelijke kamer en een zwembad. Er ligt 900 hectares land om de lodge heen en biedt op deze manier duizenden kilometers van paden aan nieuwsgierige avonturiers om de diversiteit van de jungle te ontdekken.

I prezzi includono:

Spaanse cursus (20 uur).
Dagelijkse excursies.
Alle vervoer.
Accomodatie (6 nachten).
Alle maaltijden.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: