main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco
german
english
france
italy
sweden
Spain
netherlands

SPAANS ADVENTURE - SPAANS & YOGA

Spanish Adventure

SPAANS & YOGA

adventure: yoga Leer Spaans en Yoga in Peru. Cusco is ongetwijfeld één van de meest spirituele en inspirerende locaties op aarde en onze scholen in Cusco en de Heilige vallei zijn de perfecte locaties voor een Spaans & Yoga retreat. Verwen jezelf met onze Spaans, Yoga en massage programma.

De deelnemers nemen deel aan de communicatieve groepslessen( 4 uur per dag) en doen drie keer per week twee uur yoga. In de eerste week ga je op school in Cusco verblijf je bij een gastgezin of in onze student residence. De tweede week ga je naar de Heilige Vallei van de Inca’s met de leraar Spaans en de Yoga instructeur alwaar je zult genieten van de rust, vrede en het rustieke leven in een typische Andiaanse dorp. Een ontspannende massage is inbegrepen voor alle deelnemers.

De Yogalessen zullen worden gegeven in een Yogaroom, in een yoga studio, in de tuinen van de school of nabij een bekende Inca ruïne die uitkijkt over de indrukwekkende valleien van Cusco. Je leraar zal je begeleiden met de Asanas (lichaamshoudingen) die ontworpen zijn om kracht en balans te creëren.

Yogamatten worden verschaft.

Vaste startdata: 16 Mei, 11 Juli, 15 Augustus 2010.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: