main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco
german
english
france
italy
sweden
Spain
netherlands

SPANSKA FÖR TONÅRINGAR (13-17)

amauta: course
Tonåren är en spännande, förvirrande och utmanande tid för en ung människa. Inte längre små barn, men de är inte vuxna och de behöver specialundervisning som tar i beaktande att de blir uttråkade fort med strukturerad undervisning men att de dock inte heller vill bli behandlade som små barn!

Det finns en mängd utmanande aktiviteter för tonåringarna under de här lektionerna, samt ett antal exkursioner där de har möjlighet att öva sin spanska. Om möjligt, kommer vi också att träffa unga peruaner i samma ålder.

De här kurserna har bestämda startdatum, (see prislista). Dessa datum sammanfaller med sommarloven i skolorna i Europa och USA. Föräldrarna har möjlighet att ta spanska lektioner samtidigt som deras barn har lektioner. Dessa kurser erbjuds för alla spanska nivåer.

Maximi antal studerande: 6
Minimi en vecka.

SPANSKA FAMILJE PROGRAM

family: spanish Fler och fler familjer, med barn i olika åldrar, kommer till Peru för att delta i våra spanska program. I år är AMAUTA stolt över att kunna presentera vårt AMAUTA FAMILJE PROGRAM, som inkluderar mer....

SPANSKA FÖR BARN (7-12)

family: kids Varför inte låta dina barn börja tidigt med ett främmande språk? Att lära sig medan man befinner sig i ett land där man kan öva språket är det bästa sättet att lära sig, och det gäller även för dina barn. Det är en kurs speciellt designad för....

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: