main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco
german
english
france
italy
sweden
Spain
netherlands

LOGI

Residencia: suecia
Lämplig inkvartering är en viktig komponent till ett profesionellt och effektivt spanska program. Därför erbjuder Vår spansk språk skola för tillfället 3 olika logi möjligheter i Cusco: lokal värdfamilj (två kategorier), Vår spansk språk skola, som befinner sig i samma byggnad som skolan, och lägenheter för studerande, i bostadskvarter i Cusco. Studerande kan också välja att själv ordna sin inkvartering i Cusco och endast delta i spanska-kursen. Vi rekommenderar dock ett komplett paket för att studerande skall kunna maximera nyttan av spanska-kursen. Erfarenheten av att bo med en peruansk familj eller att bo med övriga studerande i skolans studiebostad ger mer möjligheter att öva spanskan i praktiken, och förbättrar på detta sätt studerandes förmåga att konversera på spanska.

VÄRDFAMILJ

VÄRDFAMILJ (Standard)
Värdfamiljs alternativet har utvecklats speciellt för dem som vill göra en kulturell resa, med sikte på att inte endast lära sig spanska utan också lära sig om Peru, och om livet och seder i en peruansk familj.

Vår spansk språk skola värdfamiljer är noggrannt utvalda och övervakas genom regelbundna inspektioner och genom studerandes feedback. De flesta familjer finns på ca 20-30 minuters promenad avstånd från skolan. Studerande har alltid ett eget rum och delar övriga faciliteter med den övriga familjen. Värdfamiljen står för två måltider dagligen. Speciella dieter, som t.ex. för vegetarianer eller diabetiker kan även ordnas.
VÄRDFAMILJ PLUS (Extra)
(Extra)För tillfället arbetar vi med familjer i både Standard och Plus paket. Plus paketet erbjuder en lite högre nivå av bekvämlighet, i form av att huset samt rummet är större, maten är mer anpassad till studerandes önskemål, och det finns en gård eller trädgård. Plus paketet passar speciellt dem som vill komma bort från det stökiga stadscentret.

STUDIEBOSTAD SUECIA

Residencia: Cusco I samma byggnad som skolan, på Calle Suecia, erbjuder Vår spansk språk skola inkvartering för dem som vill njuta av kontakten med andra studerande från olika länder.

Det finns totalt 14 rum med gemensamma toalett-utrymmen, en stor terass och ett gemensamt kök/vardagsrum.

Endast morgonmål ingår i detta alternativ.

LÄGENHETER FÖR STUDERANDE

Residencia: Cusco För dem som planerar att stanna i Cusco en längre tid, vill leva självständigt, och delta i vardagliga sysslor, så som tillreda mat och gå och shoppa på de färggranna peruanska marknaderna etc., kan Vår spansk språk skola erbjuda den intressanta möjligheten att bo självständigt i en lägenhet.;

Alla lägenheter finns i bostadskvarter i Cusco, på ungefär 20-30 minuters promenad avstånd till stadens centrum, och erbjuder studerande maximal säkerhet och bekvämlighet med fullt utrustat kök, ett möblerat vardagsrum och sovrum. I varje lägenhet bor det maximi mellan 3-6 studerande.

Residencia: Cusco NVår spansk språk skola tar hand om lakansbyte och städningen av de gemensamma utrymmena en gång i veckan. Studeranden skall ta med sig sina egna handdukar.
Vår spansk språk skola lägenhets alternativ är endast menat för dem som stannar minst 10 veckor i Cusco (antingen för att studera eller för volontär arbete eller för en kombination av båda) och ger en fantastisk möjlighet att bo i Peru självständigt i en lyxig omgivning.

VÅR SPANSK SPRÅK SKOLA MÅLTIDSPLAN

Lokala restauranger
Det finns tusentals restauranger runt Plaza de Armas, men hur skall du veta vilken som erbjuder god mat till ett bra pris? Med det här restaurang paketet, äter studerande sin dagliga lunch i ett urval bra kvalitets restauranger. Inluderar: Lunch, 5 dagar i veckan.
Lunch med en peruansk familj
Med det här alternativet kan studerande dra nytta av möjligheten att öva sin spanska och lära sig om den peruanska kulturen samtidigt som de bor självständigt. Du kan delta i en peruansk familjs lunch, öva dina konversations kunskaper samtidigt som njuter av traditionell peruansk mat. Inkluderar: Lunch, 5 dagar i veckan
Måltider i vår skola Studiebostad
Vill du umgås med andra resenärer och samtidigt få en måltid väl värd sitt pris? Vi har en kock i vår skolas studiebostad som tillreder utsökta maträtter från Anderna samt utländska maträtter. Lunchen är hemlagad och består av tre rätter. Inkluderar: Lunch, 5 dagar i veckan.
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: