main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco
german
english
france
italy
sweden
Spain
netherlands

AKTIVITETER AND EXKURSIONER

danza: Cusco
Vår spansk språk skola spanska program har en dynamisk, intressant och rolig fritids agenda som fullständigar inlärningsprocessen av det spanska språket. Alla aktiviteter är inriktade på socialt umgänge i en inlärnings miljö samt på att utveckla studerandes kännedom om den peruanska kulturen.

Kulturella Workshops

Vår spansk språk skola erbjuder följande kulturella workshops med lokala lärare, som kan bokas (för en extra avgift) som enstaka timmar, antingen under veckan eller veckoslutet. Om flera studerande är intresserade av samma kurs, erbjuder vi fina rabatt möjligheter. Det är en fin möjlighet att lära sig om den äkta traditionella peruanska kulturen och är ett ypperligt komplement till studerandes spanska kurs.

Peruansk Musik

Residencia: Cusco I denna workshop inkluderar vi olika möjligheter: gitarr, charango (peruansk gitarr), zampoña (pannflöjt) och/eller quena (flöjt).

Man behöver inte ha någon som helst erfarenhet av dessa instrument och man behöver inte heller kunna läsa noter. Studerande lär sig fort spela några välkända sånger. Detta är ett måste för personer som är intresserade av peruansk folklore!.

Peruansk Matlagning

Cusco: food Designed for people who want to learn more about traditional Peruvian cuisine!


One free cooking class is included in the Student Activities, however there's so much more!


Learn about the endless different kinds of "papas" (potatoes),

about the traditional "quinua" and the use of native herbs!.

Peruansk Dans

Traditionella peruanska danser är en huvud komponent i ursprungs flokloren. Försök dig på salsa och cumbia, men även på den typiska huayno, vals, karneval Cusqueño, huayllas, la diablada, majeño…. Otroligt kul!

Lergods

Cusco: food Tillsammans med ett lokalt institut, organiserar Vår spansk språk skola lergods workshops. För denna kurs måste studeranden boka minst 10 timmar. Studeranden kommer att lära sig olika tekniker och traditionella Inka figurer och stilar.
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: