main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco
german
english
france
italy
sweden
Spain
netherlands

MANU

Manu: amauta
Vår skola Spanish School kommer alltid upp med innovativa idér, som kombinerar studierna av det spanska språket med Perus magiska skönhet. Detta program “spanska i regnskogen” erbjuder en unik möjlighet att studera spanska i MANU Biosphere Reserve i den peruanska regnskogen.

Manu biosphere reserve

Manu: Campo Manu Biosphere är ett skyddat område där det ännu lever friska populationer av jaguarer, tapirer, myrslok, utter och 13 olika arter av apor. Den lilla människo-populationen samt den fortsatta användingen av traditionella jaktmetoder gör att djuren inte är rädda för människan.

Förutom vildlivet är själva resan till parken ett äventyr i sig. Det finns endast en enfilig grusväg till parken och längs med den färdas människor från Cusco, över Anderna upp till en höjd på 4000 meter förbi pre-inka ruiner och ner genom en jungfrulik molnskog in i själva Amazonen. Landskapet och vyerna är spektakulära!

Spanska kurs

Spanska kurser erbjuds i grupper på låg mellan-nivå upp till hög mellan-nivå, kombinerat med djungel exkursioner och en erfaren guide. Lärare från Vår skola i Cusco följer med studeranden under hela resan, och på detta sätt kan vi garantera Vår skola höga nivå på spanska undervisningen.

Logi

Manu: Campo
Logi erbjuds i dubbelrum med gemensamma toaletter i Pantiacolla Lodge, i den Kulturella Zonen av Manu, i direkt närhet av den vackra Madre de Dios floden. Niohundra hektar av land omringar Pantiacolla Lodge; stigarna runtom erbjuder den entusiastiska forskaren enastående möjligheter att observera vildlivet.


Priset inkluderar:

spanska lektioner (20 h)
dagliga exkursioner
alla transporter
logi (6 nätter)
alla måltider

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: