main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco
german
english
france
italy
sweden
Spain
netherlands

SPANSKA FAMILJE PROGRAM

spanish: program family
Fler och fler familjer, med barn i olika åldrar, kommer till Peru för att delta i våra spanska program. I år är AMAUTA stolt över att kunna presentera vårt AMAUTA FAMILJE PROGRAM, som inkluderar mer faciliteter, anpassningsbara program och familje rabatter. Medan föräldrarna deltar i spanska programmet, tar AMAUTA hand om deras barn. För barn i åldern 12-16 kan vi erbjuda spanska privatundervisning i en kurs speciellt designad för ungdomar. Kursen innehåller olika aktiviteter, bl.a. besök till olika intressanta platser. Om det finns fler barn i denna ålder kan de studera tillsammans. För barn i åldern 6 till 12 erbjuder vi vårt Barn program, som inkluderar olika aktiviteter (både på spanska och engelska) som t.ex. målning, keramik, videon, besök till olika platser, och – sist men inte minst – spanska. AMAUTA kan ordna en barnvakt för barn mindre än 6 år gamla. Barnvakten kan vakta ditt/dina barn antingen där du bor eller i skolans utrymmen.

SPANSKA FÖR FAMILJER

Vill du se det bästa av Peru, samtidigt som du har en verkligt kulturell upplevelse som utvecklar din kunskap samt dina barns kunskap? Vårt Spanska för Familjer program är designat så att alla i familjen har en fantastisk semester! Eftersom varje familj är olika är det här programmet skräddarsytt. Ett program exempel kunde vara att familjen har förmiddagen ledig, och på eftermiddagen har mamma och pappa spanska lektioner på sin egen nivå medan barnen har sin egen lärare och en specialdesignad Barn-kurs. Den här kursen är färggrann och intressant och barnen studerar med hjälp av olika roliga material som videon, musik och barnböcker på spanska. Den här kursen anpassas enligt dina barns ålderklass men lämpar sig för barn från 6 år till 17, även om de troligtvis inte är i samma grupp! Om du har barn under 6 kan de skötas om på eftermiddagen av en professionell barnskötare.

En mängd barnvänliga exkursioner kan också planeras för veckosluten, med traditionella turist alternativ, men som lämpar sig för dina barns ålder. T.ex. kan hela familjen åka på en rafting utfärd, ridtur, cykel utfärd eller fotvandring i närheten av Cusco med ett program som är designat för att passa dem. Ett besök till en farm i Heliga Dalen, där barnen kan röra lama-djur eller mjölka kor kan också läggas till agendan. Studiegrupper där barnen lär sig spela traditionella peruanska instrument, eller lär sig göra smycken eller keramik, kan också ordnas.

Var vänlig och kontakta oss direkt med dina speciella önskemål och behov.

SPANSKA FÖR FAMILJER LOGI ALTERNATIV

Om du vill maximera din semester upplevelse, rekommenderar vi varmt att ni stannar med en peruansk familj. Om möjligt, strävar vi till att placera er familj i en lokal familj med barn i samma ålder, för att på detta sätt ge lekmöjligheter åt era barn. Detta är en ypperlig möjlighet för hela familjen att öva sin spanska och lära känna en annan kultur.

Beroende på situationen, kan er värdfamilj följa med er familj på olika exkursioner. Dina barn kan också möjligtvis följa med värdfamiljens son eller dotter till deras skola, för en verkligt otrolig peruansk upplevelse.

Då Spanska för Familjer programmet räcker mer än en månad, kan dina barn anmälas till en lokal skola. (OBS. De måste har baskunskaper i spanska innan de kan delta i skolundervisningen).

Var vänlig och kontakta oss direkt med dina speciella önskemål och behov.Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: